Amsterdam Gay Pride Canal Parade 2015

By 12 augustus 2015Politiek, Reportage

Op zaterdag 1 augustus vond in Amsterdam de Gay Pride Canal Parade plaats. 80 prachtige boten met mooi uitgedoste mensen sierden de grachten van onze hoofdstad. En Cherry Blossom Productions was erbij!

Gay Pride

Foto: Andrea Bartosova | Bartosova.nl

De elektrische boot van de Partij voor de Dieren, met ongeveer 100 partijleden aan boord, was omgebouwd tot een groene oase met vlinders. De Partij voor de Dieren droeg tijdens de Canal Parade uit dat we de wereld met al haar bewoners moeten delen en respect voor elkaar moeten hebben. Met het thema werd aandacht gevraagd voor het beschermen van de aarde, in het belang van generaties na ons.

Het gekozen vlinderthema staat voor transformatie: van rups naar vlinder. De Partij voor de Dieren staat voor een transitie in de maatschappij waarbij mensen een meer plantaardig voedingspatroon ontwikkelen, in het belang van het behoud van de aarde.

Gay Pride

Foto: Andrea Bartosova | Bartosova.nl

Het was de tweede keer dat de Partij voor de Dieren meevoer in de Canal Parade. Cherry Blossom Productions maakte een impressie van deze onvergetelijke dag.

Leave a Reply