AFSCHEIDSFILM

BENT U EEN DIERBARE VERLOREN? CHERRY BLOSSOM PRODUCTIONS KAN VOOR U DE UITVAART VASTLEGGEN MET MEERDERE CAMERA’S. OOK IS HET MOGELIJK EEN IN MEMORIAM-FILM VAN UW DIERBARE TE LATEN MAKEN, WAARIN ZIJN OF HAAR LEVEN WORDT GEËERD. NEEM CONTACT MET ONS OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN. 

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

REGISTRATIE UITVAART

Wanneer een dierbare overlijdt, wordt u vaak geleefd. Er moet van alles worden geregeld en u moet u bezighouden met dingen waar u liever niet mee bezig bent. Deze periode van eerste rouw beleeft men vaak als een roes. Daarom kan het erg fijn zijn om de uitvaart vast te laten leggen, zodat u deze later, in alle rust, nog eens kan terugkijken. Of misschien is er wel familie in het buitenland die niet bij het laatste afscheid aanwezig kan zijn. Ook dan kan een registratie van de uitvaart prettig zijn.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

IN MEMORIAM

Wat is er mooier dan het leven van uw overleden dierbare te eren, door middel van een in-memoriamfilm van hem of haar te laten maken? U levert foto’s en video’s en aan van de overledene, die Cherry Blossom Productions monteert tot een prachtig eerbetoon aan uw dierbare, begeleid door zijn of haar favoriete muziek. Deze film kunt u bijvoorbeeld tonen tijdens de uitvaart, of gewoon voor uzelf houden, om terug te kijken wanneer u daar behoefte aan heeft.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

FOTOVERTONING

Wilt u tijdens de uitvaart van uw dierbare foto’s van het leven van de overledene op groot scherm tonen? Of wellicht tijdens de condoléance? Vaak heeft u foto’s niet digitaal en is het enorme klus om de slideshow te maken. Cherry Blossom Productions neemt u dit werk graag uit handen, zodat u zich op andere zaken kunt richten. U levert foto’s (digitaal of analoog) aan, wij scannen analoge foto’s op hoge kwaliteit in en maken er een mooie fotovertoning van, indien gewenst begeleid door muziek. U ontvangt een digitaal videobestand van de fotovertoning, alsmede alle ingescande foto’s.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

WAAROM CHERRY BLOSSOM PRODUCTIONS?

In mijn nog niet zo lange leven heb ik helaas al heel wat uitvaarten moeten meemaken. Mijn beide ouders zijn jong overleden, alsmede twee ooms en een aantal familievrienden. Ik was nog maar 19 jaar toen mijn vader overleed en heb die periode echt in een roes beleefd. Veel dingen weet ik niet goed meer, waaronder de uitvaart. Nu zou ik willen dat we een video hadden van zijn begrafenis, zodat ik het op mijn gemak nog eens zou kunnen bekijken, de toespraken terugluisteren en rouwen om mijn vader, wie ik zo vreselijk mis. Toen mijn moeder overleed, was mijn dochter net één jaar oud. Zij kan zich haar oma helaas niet meer herinneren. Door een in-memoriamfilm over mijn moeder te maken, houd ik haar in leven voor haar kleinkinderen, die haar al zo jong moeten missen.
Ik gun u dit bijzondere aandenken aan uw dierbare ook. En wil u helpen dit grote verlies te verwerken, door uw geliefde familielid of vriend(in) te eren met een afscheidsfilm.
Graag bespreek ik met u al uw wensen, zodat we samen een plan kunnen maken om uw overleden dierbare te eren. Voor nu en later.

Monique van Dijk Armor
Cherry Blossom Productions