Natascha & Anthony, gefeliciteerd!

Weer zo’n prachtige bruiloft gisteren! Dit keer van Natascha en Anthony, een geweldig lief stel, dat we enige maanden geleden voor het eerst ontmoetten. 

Een leuk detail is dat Natascha en Anthony bij Cherry Blossom Productions kwamen via Carolyn & Marciano, wiens bruiloft we afgelopen januari vastlegden. Zijn waren zo tevreden, dat ze onze diensten hebben aangeraden aan hun vrienden. Een groter compliment bestaat er niet!

De dag begon goed. Een bijzonder milde temperatuur voor december en het was droog! De bruid was ietwat zenuwachtig voor de grote dag, maar zodra ze haar bruidegom zag, verdween de spanning zichtbaar van haar gezicht. Voor iedereen die naar ze keek was het duidelijk om te zien: deze twee mensen houden van elkaar!

Na een fotoshoot in de Hortus Botanicus was het tijd voor de inzegening van het huwelijk in de Maranatha Ministries in Amsterdam West. Dit was voor ons de derde keer dat we een huwelijk in deze gemeente mochten vastleggen. En in deze kerk maken ze er écht een feestje van! 

Er wordt gezongen, gedanst en Pastor Hofwijks houdt iedere keer weer een mooie preek. En hij heeft een goed gevoel voor humor, wat de spanning verbreekt. Een gevoel van warmte en welkom zijn komt je tegemoet! 

Mijn favoriete moment van de huwelijksceremonie was de gelofte die Anthony zelf had geschreven. Anthony beloofde niet alleen liefde en trouw aan zijn bruid Natascha, maar ook aan haar twee kinderen. Hij vertelde ze aan te hebben genomen als zijn eigen kinderen en beloofde hen een vader voor ze te zijn. De kinderen watem zichtbaar blij voor hun moeder, die nu met de man van haar dromen trouwde. Een zeer ontroerend moment.

Na de kerkdienst was het tijd voor het feest! In feestzaal De Koning stond een heerlijk buffet klaar voor de gasten. Bami, nasi, gado gado en allerlei andere lekkernijen konden worden opgeschept. Het ene gerecht nog lekkerder dan het andere!

Op het feest zagen we bekende gezichten: Carolyn en Marciano waren er en ook Naomi, wiens huwelijk met Orvin we een aantal weken geleden op dezelfde lokatie hebben vastgelegd. 

Een liveband zorgde voor mooie muziek en de avondwerd afgesloten met sterretjes! Een prachtige dag vol liefde!

Lieve Anthony, Natascha en kinderen, wij wensen jullie een heel lang en gelukkig leven toe samen!

Monique van Dijk Armor

© Cherry Blossom Productions

Leave a Reply