OVERIGE FILMS

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BAAN EN WILT U ZICHZELF OP EEN ORIGINELE MANIER PRESENTEREN AAN EEN POTENTIËLE NIEUWE WERKGEVER? WILT U DE SCHOOLMUSICAL VAN UW KIND LATEN FILMEN? WILT U UW PRODUCTEN EN/OF DIENSTEN OP EEN BIJZONDERE MANIER KENBAAR MAKEN AAN UW KLANTEN? OF WILT U VOOR EEN JUBILEUM, BRUILOFT OF ANDERE GELEGENHEID IEMAND IN HET ZONNETJE ZETTEN?

.
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

JUBILEUM OF FEEST

Er zijn vele redenen om een feestje te vieren: een zilveren huwelijk, 25-jarig jubileum, of een bedrijfsfeest. Cherry Blossom Productions maakt een geweldige reportage van uw prachtige feest. Na afloop monteren we de beelden tot een mooi overzicht en produceren we een digitaal bestand de film. Deze kunnen we bijvoorbeeld op USB-sticks met uw naam of logo zetten, voor uzelf, of bijvoorbeeld uw familie of al uw werknemers.
Neem contact op voor meer informatie

GEBOORTEFEEST OF DOOP

De geboorte van een kind is altijd een feest! En of u nu religieus bent of niet, een geboorte kan op verschillende manieren worden gevierd: een doop, besnijdenis of een geweldig geboortefeest. Cherry Blossom Productions maakt een mooie reportage van de feestelijkheden, waar u nog jaren van kunt nagenieten.
Neem contact op voor meer informatie

SCHOOLMUSICAL / VOORSTELLING

Uw kind de ster van de schoolmusical? Daar krijgt u natuurlijk geen genoeg van! Cherry Blossom Productions filmt de voorstelling van een schoolmusical of een toneelstuk professioneel met 2 of 3 camera’s, waarna wij er een prachtige film van maken. U en de andere ouders kunnen zo veel exemplaren bestellen als u wilt. Opa’s, oma’s, ooms en tantes willen er vast ook één!
Neem contact op voor meer informatie

MONTAGE EIGEN MATERIAAL

Al 10 jaar getrouwd, maar nog steeds geen bruidsvideo? Heeft u uren videomateriaal van uw kind of vakantie, maar komt u nooit aan kijken toe? Laat Cherry Blossom Productions een montage maken van uw eigen videomateriaal! Wellicht een leuk cadeau voor een trouwdag, kerst of vader- of moederdag? Zeer betaalbaar en leuk om naar te kijken!
Neem contact op voor meer informatie

VERASSINGSFILM

Wat is er leuker dan een bruidspaar, jarige of jubilaris compleet te verrassen? Maak een film over de hoofdpersoon, dat op het feest wordt vertoond. Ouders, grootouders, broers en zussen, collega’s, goede vrienden en overige gasten worden een paar weken vóór het feest geïnterviewd. Leuke anekdotes worden afgewisseld met oude foto’s en filmpjes. Samen worden ze tot een geweldige,  grappige, maar ontroerende film van zo’n 10-15 minuten. Na het tonen van het filmpje, kunt u de film op USB-stick aanbieden aan het bruidspaar, de jarige of jubilaris. Gegarandeerd succes! Ook is het mogelijk om zélf leuke filmpjes (bijvoorbeeld gemaakt met je smartphone) aan te leveren en deze tot een leuke film te laten maken. Neem nú contact met ons op voor een offerte-op-maat!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

AANZOEK

Iemand ten huwelijk vragen, dat doe je niet elke dag! Dus zou het dan niet geweldig zijn om een blijvende herinnering te hebben aan je aanzoek? Cherry Blossom Productions kan meedenken over een bijzonder aanzoek, én deze vastleggen op video. Dan kunnen jullie dit bijzondere moment zo vaak terugkijken als jullie willen! We bespreken graag de mogelijkheden.
Neem contact op voor meer informatie

VRIJGEZELLENFEEST

Op zoek naar een origineel idee voor een vrijgezellenfeestje? Wat dacht je van een grappige of romantische videoclip die op het trouwfeest vertoond wordt? Kies je favoriete nummer uit, kleed je mooi aan, laat je haar en make-up doen en je bent een echter rockstar! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Neem contact op voor meer informatie

VIDEO-UITNODIGING

Nodig uw gasten eens op een andere manier uit en verstuur een videoboodschap. Een leuke en originele manier om uw gasten op de hoogte te brengen van uw speciale evenement . Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, jubileum, afscheidsfeest of bedrijfsfeest, Cherry Blossom Productions maakt het voor u!
Neem contact op voor meer informatie

LIVE-REGISTRATIES

Wilt u een optreden van uw band, schoolmusical of andere voorstelling professioneel op film laten vastleggen? Ook hierin kan Cherry Blossom Productions u van dienst zijn.
Neem contact op voor meer informatie

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.