Parabéns, Françoise & Rafael!

By 6 december 2015Bruiloft

Vorige week zaterdag, op 29 november 2015, stapten Françoise en Rafael in het huwelijksbootje. Hun bruiloft vond plaats bij Duin & Kruidberg, een prachtig oud landgoed in de gemeente Velsen.

Françoise groeide op in Uruguay en Nederland en Rafael komt uit Brazilië, dus de Zuid-Amerikaanse invloeden waren goed te voelen op deze prachtige dag. Het weer werkte niet geweldig mee – het was koud en regenachtig – maar binnen liepen de temperaturen hoog op! Wat een feest!

Na de ceremonie, die in het Engels – compleet met een simultaanvertaler voor de Brazilianen – werd gehouden, volgde er een receptie, met aan sluitend diner, waarna het feest losbarstte. Als verrassing voor de genodigden was er een geweldige Braziliaanse sambagroep aanwezig, die een spetterend optreden neerzette! Begeleid door het publiek met uit São Paulo meegebrachte caxirolas – een voor het WK bedacht instrument, vergelijkbaar met sambaballen – dansten de sambadanseressen alsof hun leven er van afhing! Wat een energie!

Na het optreden werden knipperende feestringen en glow sticks uitgedeeld en bracht de DJ zijn tunes ten gehore. De dansvloer liep vol en er werd gedanst! Voor ‘dansschoenen’ was gezorgd: Rafael’s familie had de bekende Braziliaanse Havaianas slippers meegebracht, zodat de hoge hakken uitgegooid konden worden. Mede dankzij de Braziliaanse caipirinhas – heerlijke cocktails met cachaça, crushed ice, limoen en suiker – kwamen de mensen los en werd ging een aantal gasten ‘touwtje springen’ met tientallen aan elkaar gemaakte glow sticks. Ook ondergetekende kon niet ontkomen: ik werd meegetrokken door een enthousiaste gast en hoewel ik sinds mijn twaalfde niet meer touwtje had gesprongen, deden wij het met zijn tweeën toch best aardig!

In de feestzaal stond ook een fotohokje, waar je met verschillende feestattributen op de foto kon. Daar maakten mijn collega Andrea Bartosova en ik, samen met fotograaf Marco Pauws, ook dankbaar gebruik van. Een leuk aandenken aan een geweldig trouwfeest! Een van de leukste die Cherry Blossom Productions heeft mogen filmen!

Uiteraard wensen wij Françoise en Rafael – en hun twee prachtige kinderen – een zeer lang en gelukkig leven samen toe. Wij zorgen voor een prachtige film, om de dag nog vele malen te kunnen herbeleven!

Monique van Dijk Armor

© Cherry Blossom Productions

Leave a Reply