4

haakjes-boven-grijsMonique heeft een geweldig mooie video gemaakt van onze trouwdag. De video geeft de sfeer van de dag perfect weer. Ik ben er heel erg blij mee! Het is een hele mooie herinnering aan een fantastische dag.

Marc & Sandra
haakjes-onder-grijs

3

haakjes-boven-grijsIk ben superblij dat Monique onze trouw-DVD gemonteerd heeft. Hij is heel erg mooi geworden en ziet er erg professioneel uit.

Walter & Mireille
haakjes-onder-grijs

erzsimolnar-fotografie047001

haakjes-boven-grijs

Lieve Monique, ik heb net de DVD ontvangen en I LOVE IT!!!! Hij prachtig en je bent een ware artiest. Ik vind hem geweldig en alles is perfect. Heel erg bedankt voor zulk goed werk en dank Erzsi voor het maken van zulke mooie foto’s. Ik vind de muziek die je hebt gebruikt en de gehele montage erg mooi.

Farzin & Anousha
haakjes-onder-grijs

2

haakjes-boven-grijs

Monique heeft een prachtige weergave van onze huwelijksdag vereeuwigd. Geen detail is haar ontgaan, alles is sfeervol vastgelegd en fraai gemonteerd. Fantastisch hoe alle emotie en sfeer op video zijn vastgelegd. Een absolute aanrader…

Daniël & Sabine
haakjes-onder-grijs

5

haakjes-boven-grijs

We zijn erg blij met onze dvd. Er is goed gefilmd en gemonteerd en alle nummers die we leuk vinden, zijn erin verwerkt. Wat ons erg beviel, was dat Monique niet overduidelijk aanwezig was tijdens het filmen. Dat was ook op ons verzoek. Veel succes verder!

Hanane & Taïb
haakjes-onder-grijs

HR bloesem referenties