Speciale aanbieding: Kerstgroet!

kerstgroet

Het lijkt nog zó ver weg: Kerstmis. Maar voor je het weet, is het zo ver! Je krijgt gezellige kaarten in de bus van vrienden en familie, buren, collega’s. En dan weet je het weer: je bent vergeten kerstkaarten te sturen! Waarom doe je het dit jaar niet anders en stuur je in plaats van kaarten een video met een kerstgroet rond?

Wonen opa en oma in Amerika of Australië? Dan kunnen ze deze kerst tóch hun kleinkinderen zien! Cherry Blossom Productions maakt speciaal voor de gezellige Decembermaand video’s met een kerstgroet. Ideaal om rond te sturen naar bijvoorbeeld familie in het buitenland, maar ook naar vrienden en familie in Nederland. Kaarten hoef je niet meer op tijd te posten, want je krijgt van ons een link naar jullie persoonlijke kerstgroet (desgewenst beschermd met een password).

Hoe gaat het in zijn werk?
Je maakt een afspraak met Cherry Blossom Productions voor een videoshoot, die ongeveer 1-2 uur zal duren.  Wij filmen jou en eventueel je gezin. Zorg ervoor dat je in de kerststemming bent en dat je mooi bent aangekleed! Bedenk van tevoren wat je wilt zeggen. Uiteraard kunnen wij meedenken. Cherry Blossom Productions monteert alles tot een mooie video met je persoonlijke kerstgroet. Wij uploaden de video en geven je een link (desgewenst beschermd met password). En uiteraard ontvang je ook het digitale videobestand met je persoonlijk kerstgroet. Gegarandeerd geleverd vóór de kerstdagen!

Kerstaanbieding
De kerstgroet op video van Cherry Blossom Productions kost nú €150,- mits je vóór 31 oktober een boeking maakt (normaal €199,-)! De opnames moeten vóór 13 december plaatsvinden, om de kerstgroet op tijd te kunnen aanleveren.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Neem dan nú contact op met Cherry Blossom Productions! Wacht niet te lang, want er is maar beperkte beschikbaarheid!

©Cherry Blossom Productions

Leave a Reply