PROFESSIONELE TROUWFILM

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN? DAN MAG EEN TROUWFILM NATUURLIJK NIET ONTBREKEN! CHERRY BLOSSOM PRODUCTIONS HEEFT RUIME ERVARING MET HET MAKEN VAN PRACHTIGE HUWELIJKSFILMS! WIJ LEGGEN ALLE BELANGRIJKE MOMENTEN VOOR JE VAST EN MAKEN ER EEN PRACHTIGE, SFEERVOLLE REPORTAGE VAN. ALLE MEDEWERKERS VAN CHERRY BLOSSOM PRODUCTIONS HEBBEN EEN ACHTERGROND IN DE FILM- OF TELEVISIEWERELD, WAARDOOR JULLIE TROUWFILM MOOI EN PROFESSIONEEL WORDT GEPRODUCEERD. WIJ GAAN NÉT DAT STAPJE VERDER, OM EEN PRACHTIG EINDPRODUCT AF TE LEVEREN!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

TROUWFILM

Cherry Blossom Productions legt de mooiste momenten van jullie grote dag vast en maakt daarvan een prachtige montage van zo’n 20-30 minuten, begeleid door de door jullie gekozen muziek. Het aankleden, visagie, fotoshoot, het JA-woord, aansnijden van de bruidstaart, de eerste dans, wat jullie maar willen. Jullie ontvangen een USB-stick, met daarop een digitaal videobestand van jullie trouwfilm. Niets is te gek en alles is mogelijk!
Neem contact op voor meer informatie

TROUWCLIP

Laat van jullie trouwdag een videoclip maken. Alle hoogtepunten van jullie trouwdag worden tot een prachtige, romantische videoclip gemonteerd, op jullie favoriete nummer. Je kunt een trouwclip laten maken als aanvulling op jullie trouwfilm, maar alleen een trouwclip laten maken kan ook.
Neem contact op voor meer informatie

VIDEOCLIP ‘S AVONDS VERTONEN

Tijdens jullie huwelijksfeest al direct jullie ja-woord bekijken op groot scherm! Een unieke ervaring voor jullie en jullie gasten. Cherry Blossom Productions komt overdag filmen en maakt nog diezelfde dag een videoclip van alle hoogtepunten van júllie dag, om deze vervolgens tijdens het feest te vertonen.
Neem contact op voor meer informatie

ISLAMITISCH HUWELIJK & HENNAFEEST

Cherry Blossom Productions is zeer goed bekend met Islamitische huwelijken en hennafeesten. ieder land heeft zijn eigen gebruiken en tradities, die wij graag voor jullie vastleggen. Cherry Blossom Productions werkt uitsluitend met cameravrouwen, die zich zeer bescheiden opstellen, zodat alle gasten zich op hun gemak voelen.
Neem contact op voor meer informatie

JULLIE EIGEN ‘LOVE STORY’

Heb je er altijd al van gedroomd de hoofdrol te spelen in een romantische film? Dan is dit je kans! Laat van jullie bruiloft je eigen ‘Love Story’ maken! Cherry Blossom Productions komt van tevoren bij jullie thuis om jullie uitgebreid te interviewen, over jullie ontmoeting, jullie leven samen, het aanzoek, de bruiloft  en jullie toekomstplannen. Ook eventueel aanwezige (groot)ouders en/of kinderen worden geïnterviewd. Tijdens jullie huwelijksdag zullen er ook korte interviewtjes gehouden met jullie, jullie familie, vrienden en verdere gasten. De dag zal met twee camera’s worden geregistreerd. Alles wordt samen gemonteerd tot een prachtige, romantische film, waar jullie nog jaren plezier van zullen hebben!
Neem contact op voor meer informatie

 

VERRASSINGSFILM VOOR HET BRUIDSPAAR

Wat is er leuker dan het bruidspaar compleet te verrassen? Maak een film over het bruidspaar, dat ’s avonds op het feest wordt vertoond. Ouders, grootouders, broersen en zussen, goede vrienden en overige gasten worden een paar weken vóór de bruiloft geïnterviewd. Er worden vragen over het bruidspaar gesteld, zoals bijvoorbeeld: “Waar hebben ze elkaar ontmoet?”, “Hoe is het aanzoek gegaan?”,  “Wat betekent de bruid of bruidegom voor jou?”, “Heb je nog leuke anekdotes over het bruidspaar?”, etc. Deze interviews, worden samen met foto’s en eventueel video’s van vroeger gemonteerd tot een grappig, maar ontroerend filmpje van zo’n 10-15 minuten. Na het tonen van het filmpje, kun je de DVD aanbieden aan het bruidspaar. Gegarandeerd succes!
Neem contact op voor meer informatie

VRIJGEZELLENFEEST

Op zoek naar een origineel idee voor een vrijgezellenfeestje? Wat dacht je van een grappige of romantische videoclip die op het trouwfeest vertoond wordt? Kies je favoriete nummer uit, kleed je mooi aan, laat je haar en make-up doen en je bent een echter rockstar! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Neem contact op voor meer informatie

VIDEO-UITNODIGING

Nodig jullie gasten op een unieke manier uit en verstuur een videoboodschap. Een leuke en originele manier om jullie gasten op de hoogte te brengen van jullie trouwdag! Samen maken we een plan voor een grappige of juist romantische videoboodschap, die we in alle rust opnemen. Je kunt de video-uitnodiging versturen via email, óf per post op een USB-stick, met bijvoorbeeld jullie namen en trouwdatum erop gedrukt.
Neem contact op voor meer informatie 

USB-BEDANKJES

Willen jullie de getuigen of overige gasten op een bijzondere manier bedanken? Geef hen dan een USB-aandenken aan jullie huwelijk! Jullie kunnen kiezen voor een USB-stick, met daarop de highlight videoclip, of voor een USB-stick met de gehele film. De USB-stick kan tevens worden bedrukt met jullie namen en trouwdatum.
Neem contact op voor meer informatie

AANZOEK

Iemand ten huwelijk vragen, dat doe je niet elke dag! Dus zou het dan niet geweldig zijn om een blijvende herinnering te hebben aan je aanzoek? Cherry Blossom Productions kan meedenken over een bijzonder aanzoek, én deze vastleggen op video. Dan kunnen jullie dit bijzondere moment zo vaak terugkijken als jullie willen! We bespreken graag de mogelijkheden.
Neem contact op voor meer informatie

Monique heeft een geweldig mooie video gemaakt van onze trouwdag. De video geeft de sfeer van de dag perfect weer. Ik ben er heel erg blij mee! Het is een hele mooie herinnering aan een fantastische dag.

Marc & Sandra

Ik ben superblij dat Monique onze trouw-DVD gemonteerd heeft. Hij is heel erg mooi geworden en ziet er erg professioneel uit.

Walter & Mireille

Lieve Monique, ik heb net de DVD ontvangen en I LOVE IT!!!! Hij prachtig en je bent een ware artiest. Ik vind hem geweldig en alles is perfect. Heel erg bedankt voor zulk goed werk en dank Erzsi voor het maken van zulke mooie foto’s. Ik vind de muziek die je hebt gebruikt en de gehele montage erg mooi.

Farzin & Anousha

Monique heeft een prachtige weergave van onze huwelijksdag vereeuwigd. Geen detail is haar ontgaan, alles is sfeervol vastgelegd en fraai gemonteerd. Fantastisch hoe alle emotie en sfeer op video zijn vastgelegd. Een absolute aanrader…

Daniël & Sabine

We zijn erg blij met onze dvd. Er is goed gefilmd en gemonteerd en alle nummers die we leuk vinden, zijn erin verwerkt. Wat ons erg beviel, was dat Monique niet overduidelijk aanwezig was tijdens het filmen. Dat was ook op ons verzoek. Veel succes verder!

Taïb & Hanane